Ik weet niet of jullie de matchplaykampioenschappen een beetje volgen, maar er begint tekening in de strijd te komen. Aanstaand weekend worden de finales gespeeld en deze week moet de poulefase afgerond worden. Bij het voetbal spreken ze vaak al over een poule des doods als drie van de vier teams tot de sterke ploegen gerekend worden, maar wij hebben een poule des doods waarbij alle vier de deelnemers zomaar het matchplaykampioenschap zouden kunnen winnen. Wat te denken van een poule bestaande uit Erik Bark, Melvin van Ravensteijn, Dirk Loos en Sam Sneek. Ik keek gisteren nog even op de uitslagenlijst en ik zag zowaar dat Erik twee keer verloren heeft en dus is uitgeschakeld, wat een verrassing.
Bij de dames krijgen we sowieso een nieuwe kampioen. Er zijn nog vier dames in de race (Marian de Vries, Ans Groot, Nine Baron en Nine van Kerkvoort). Ik geloof dat Ans de laatste jaren steeds in de finale heeft verloren van Marion Vlaar, zal het haar dit jaar wel lukken? Eerst speelt zij zaterdag tegen Marian de Vries en Marian verzekerde mij haar huid duur te verkopen. Mocht Ans toch winnen dan is Nine zondag haar tegenstander.
Het weerbericht belooft voor het weekend een prachtige nazomer en het mooie is dat jij er gewoon bij kan zijn. Wil je het van dichtbij meemaken, dan kan je gewoon meelopen met een van de flights. Loop je liever zelf een rondje dan kan dat ook. Naast de finale op zondag wordt er ook een funwedstrijd georganiseerd. Deze begint na de finales van de matchplaykampioenschappen (dames en heren), maar omdat de finale over 18 holes gaat en de funwedstrijd over 9, heb je na afloop van de wedstrijd nog alle tijd om te genieten van het slot van het matchplaykampioenschap. Opgeven voor de funwedstrijd kan tot vrijdagochtend 8.00 uur.

Inschrijven dus.

Guus