Na 5 weken afwezigheid mocht in gelukkig eindelijk weer eens de wei in samen met mijn flightgenoten Jan Schrekker en Frank Braas. Jan dekte zich gelijk al in met een pijnlijke spier in zijn arm, want hij was bijna gevallen met zijn fiets en kon zich nog net afzetten tegen een muur.

Na hole 2 kwam hij er achter dat de spier hem niet meer dwarszat en hij kon hij voluit spelen. Jan zijn sterke kant is dat alle ballen rechtdoor gaan, en Speedy Frank stond een potje te rammen. Op hole 7 met zijn 2e slag voorbij het pad naar hole 8! Allemaal met onze 3e slag op de green. Jan vroeg me of ik spruitjes had gegeten, zoveel gas gaf ik :-)

De mannen hebben me aangemoedigd en ja, mijn putjes gingen er lekker in. Op hole 9 een put van zo’n 10 meter. Frank had het even nagemeten. Jan zijn ogen rolden uit zijn ……

Ik kreeg gelijk een huwelijksaanzoek voor in ons leven omdat ik zo goed liep te golfen.

Kortom, het was een leuke gezellige middag, blij dat ik er weer bij was na al die blessures.

Simone