Vandaag zaterdag 16 maart was de laatste wedstrijd van de Koeman Berkhout wintercompetitie. Het is ongelofelijk dat er met deze “storm” nog 6 golfers zo gek waren om aan de wedstrijd mee te gaan doen. Het weerbericht was met de waarschuwing “Code Geel”, toch eigenlijk een goede reden om niet te gaan. Ik begrijp de thuisblijvers dus wel.

Ik was ingedeeld met Frank en Guus, in mijn ogen 2 professionals. Het was vooral duwen en trekken aan de golfkar en de tassen vielen door de harde wind regelmatig ondersteboven. Mijn tactiek voor vandaag was niet te ver willen slaan en dat lukte redelijk. Helaas voor Frank vloog zijn nieuwe petje (aangeschaft voor Spanje?) te water en deze zonk gelijk naar de bodem. Doeii mooie pet. Bij binnenkomst was ik verrast dat ik toch nog 13 stableford punten had, dit was vandaag goed genoeg voor de 1ste plaats. Frank had hetzelfde aantal punten, maar hij had op de laatste 3 holes minder gescoord.
Hierbij wil ik mijn flightgenoten en onze sponsor hartelijk danken voor deze prettige middag. En natuurlijk niet te vergeten onze wedstrijdleiding Joyce Bakker voor haar inzet.

Met vriendelijke groet, Peter Wusten