width=Rob van den Dobbelsteen, die met z’n journalistenkluppie op banen in heel Nederland golft, stond afgelopen vrijdag, 28 juni, vreemd te kijken toen hij bij het starthuisje van ‘De Sluispolder’ opeens door een oude bekende op zijn schouder werd geslagen: ‘Hey Rob, long time no see.’ Peter Stacey himself. Nog niet eens in zo’n heel ver verleden (hij was de voorganger van Timo) head pro op Spierdijk die een flink aantal leden de eerste beginselen van het golfspel aanleerde. Na omzwervingen door onder meer Engeland, Egypte, Duitsland en Oost-Europa is hij nu weer neergestreken in Nederland, lees ‘de Sluispolder’. Het gaat ‘m goed en hij laat u groeten. Of hij nog vaak terugdenkt aan Spierdijk? ‘Oh yeah, sure, I had a great time there. Nice course, nice people.’ ‘t Is maar dat u het weet.