Even over de schouder van Piet meekijkend zag ik dat hij op OGS inlogde met de naam pdd en het wachtwoord periscoop. Iedereen denkt natuurlijk dat pdd een acroniem is van zijn naam, maar Piet weet wel beter.  Piet Den Duikboot is het en niet anders. Vandaag deed Piet zijn naam alle eer aan, hij speelde als een dijker en kwam met 41 punten het clubhuis binnen. Na zes holes had hij al 18 punten, maar door flink op hem in te praten (Piet, je speelt handicap nul!) raakte hij toch wat van slag en moest hij dat hoge niveau een beetje los laten. Ik geloof dat Piet één hole had met een punt (met twee bunkerslagen) maar dat de rest twee punten of meer was.  Subliem.
Maar misschien moeten we nog wel meer bewondering hebben voor nummer twee. Gisteren was hij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat druk bezig met de baan (ongelofelijk wat ze op één dag met die holes kunnen doen) en je zou verwachten dat hij vandaag gebroken op de baan zou staan. Misschien was hij dat ook wel, maar aan zijn spel zag je dat niet af (40 punten voor Cees Duijn!).
Derde werd Jaap Bruijn die ook nog even slinks de tweary op hole vier meepakte. width=
Een speciale prijs was er voor Simon en ondergetekende voor het slaan van een Siekermannetje op een verkeerde hole. De prijs was een zeer speciaal gebrouwen biertje (tortelduiven bier). Waarschijnlijk was het biertje bij Fons beter op zijn plaats geweest, hij kreeg tenminste een paar flinke smakkerds van Ans. Zij was zo blij dat zij tijdens het golfuitje van de golfdiva’s twee keer gewonnen had, dat zij de fatsoensregels even vergat en Fons tijdens de prijsuitreiking spontaan om de nek viel.

De prijsuitreiking van de negen holes was erg kort. Johan Verberne had gewonnen (knap met 18 punten) en omdat hij als enige van de spelers nog aanwezig was kreeg hij gelijk maar alle prijzen. Volgens Johan was hij uit hoffelijk tegenover de organisatie blijven wachten op de prijsuitreiking, maar misschien bleef hij ook wel omdat hij ’s avonds toch weer moest bridgen in het clubhuis. :-)

De overige uitslagen zijn te vinden op OGS