Was het mijn trouwdag; was het de toch wel harde wind; was het omdat ik gisteren ook al in een nog hardere wind gespeeld had of waren het mijn flightgenoten die ervoor zorgden dat ik deze keer zonder stress de baan in ging? Feit is dat ik lekker gelopen heb, dat er veel slagen ondanks de wind toch lukten en dat ik ook soms wel een beetje mazzel had. Denk aan de bal op hole drie die over de sloot moest en via een stuit op het water ruim de overkant haalde; een echte (van de) Waterbal dus.
Toch kwam ik op deze hole met een streep van de green, maar naast een paar bogey’s , dubbele bogey’s en twee parren kwam het totaal op 17 punten en werd ik dus dagwinnaar.
Bij de dames hebben we tegenwoordig ook een treary in het leven geroepen en op hole 4 was ik de gelukkige en mocht een prachtig paasei in ontvangst nemen, net als een doosje ballen gesponsord door Bakkerij Pater. Rest mij nog mijn flightgenoten Marion en Coby te bedanken voor deze gezellige wandeling en tot de volgende keer.

Ineke van de Water