width=Vandaag om 14.00 uur ging de Paaswedstrijd voor de Jeugd van start. Een individuele stableford wedstrijd, waarin 14 jeugdleden erop uit trokken er in 5 flights. Het was prachtig weer, de zon scheen, er stond een beetje wind en onze jeugd had er zin in!

Om 14.00 uur vertrokken Rehan, Martin en Robin onder begeleiding van Klaas – Jan en die kon genieten van zeer goed spel van deze 3 kanjers. De mannen gingen van de gele tee van start en Rehan vanaf de rode tee. 10 minuten later gingen Ilya, Kyan en Thomas de baan in onder begeleiding van Mirjam. Deze 3 toppers begonnen vanaf de oranje tee aan hun 9 holes. Weer 10 minuten later vertrok een top-damesflight: Caitlin, Carmen en Tess vertrokken onder begeleiding van Nine vanaf de forward tee. Nog eens 10 minuten later gingen de toppers Lucas en Ties in een gezellige tweebal onder begeleiding van Saskia de baan in en als laatste nam Johan de 3 jongste leden mee in de buggy voor de laatste 50 meter van elke hole. Antje, Nienke en Pepijn vonden het prachtig in de buggy en Johan zat eerste rang om van het goede spel van deze kanjers te genieten.

Onderweg kwamen ze op hole 2 de neary tegen. Met een fraaie slag vanaf geel wist Martin Bakker net het randje van de green te bereiken en was daarmee de enige die de green bereikte. Op hole 4 stond de tweary: wie ligt met twee slagen op de green het dichtst bij de hole. Hier ging in de laatste flight Pepijn Ruder er met de prijs vandoor. Super goed gedaan hoor!

Na even ruim 2 uur kwam de eerste flight alweer binnen met zeer goede scores. Daarna druppelden de jeugdleden binnen en iedereen had zichtbaar genoten van een prachtige middag. Nadat de scores opgeteld waren gingen we over op de prijsuitreiking. Met een prachtige 3e plek met 19 punten voor Pepijn Ruder. 2e werd Nienke Ruder met 21 punten en de winnaar van vandaag met 22 punten was Martin Bakker. Van harte gefeliciteerd met jullie heerlijke chocolade-paas-prijzen!

Sander Tolk,
Jeugdcommissie