winnaarEn ja hoor,  hoppa . Daar ist tie weer!!!!

Overwinning  nr. 2  wie houdt me nog tegen , het houdt niet op, ik krijg de vorm al te pakken .

Weer die vrachtwagen voor me deur met prijzen, ik moet wèèr  verbouwen om al die bekers en andere prijzen neer te zetten,  hahaha.

Niemand durft het meer op te nemen tegen Horsie Johson, lijkt wel.

Vandaag maar 9 man en twee vrouwen.  En 1 daarvan sloeg geen bal op de driving range , gesponsord door mij natuurlijk, ze wou al naar huis, als ik zo de baan in moet heb ik er geen zin meer in, zei ze!  Nee!!!. Zou ik ook niet hebben als je Horsie zo makkelijk ziet slaan.  Moet je toch een beetje talent hebben, hahaha.

Maar Marion moest toch met golfpro Horstje Johnson de baan in, en wat denk je, ze sloeg weer als vanouds, kun je nagaan wat een invloed ik heb op deze club . Daarvan dank natuurlijk hahaha.

Even een golfreisje met Timo , hartstikke gezellig en ontspannend en natuurlijk even Stack en Tilt leren, dat leer je niet even in twee weken, dus even doorzetten Marion.

Ennnn met onze Guus geluk, die alle holes een goeie drive sloeg , ik was zeer onder de indruk , nooit les gehad en hij lag gewoon naast mijn bal of verder, kan toch niet met mijn swing , Guus is dan wel 2 meter 20 maar toch niet leuk voor mij, met mijn trainings programma moet ik 100 meter verder slaan, hahaha .

Maar  de approach , wat is dat ?? de aanval naar de vlag, was slecht, echt slecht.

Daar valt nog veel te halen voor onze Guus. En chippen ,wat is dat? korte slag naar de vlag.

Die vlogen allemaal over de green heen, daar valt ook nog veel te halen, maar wel superdrives  slaan, top Guus.

En als prijs kreeg ik 22 bitterballen , ja hartstikke lekker, maar ik moest ze wel delen met die andere hongerige golfers. 8000 euro kwijt aan golflessen vreten ze mijn bitter ballen ook nog op, hahaha.

Mensen het was weer een topdag, en op naar de volgende overwinning.

Ik krijg de smaak te pakken, ook van de bitterballen.

Golf groet, Horst  Johnson 322 yards driver.  [ vorige week op Hawaï ]