width=Er hebben zich al dertien koppels ingeschreven. Maar er is nog plaats. Plaats voor de ouder-kindwedstrijd op zondag 1 juli.

Die dit jaar een extra spannend tintje heeft. Want het koppel dat een goede score neerzet, maakt kans op een plek in de landelijke finale die op zondag 7 oktober wordt gehouden op Golfclub De Hoge Kleij in Leusden. Daarvoor namelijk plaatsen zich de beste 18 duo’s uit de landelijke voorrondes.

Inschrijving staat open voor ieder koppel waarbij sprake is van een (groot)ouder en (klein)kind relatie. De inschrijvingskosten zijn 20 euro per koppel, een bedrag dat grotendeels wordt overgemaakt naar Unicef. Genereus: de greenfees voor de gasten worden gesponsord door club en baan

Meer weten? Op de site www.golfpartner.nl staan de clubs die zich hebben aangemeld en die zich tot nu toe hebben gekwalificeerd voor de finale. Inschrijving via e-golf.pro voor de voorronde ‘op’ Spierdijk staat open tot 28 juni 17.00 uur.