width=Volgens mij kun je het duizend keer proberen maar dan toch krijg je dit niet voor elkaar. Een bal die blijft hangen tussen de struiken, een stukje boven de grond. Het gebeurde vandaag in de matchplay-wedstrijd tussen Dirk Loos en Peter Koopman. Omdat het een balletje met het opschrift van “Loos betonvloeren” is zou je denken dat Dirk dat balletje heeft geslagen, maar het was toch echt Peter die dit voor elkaar kreeg (moeilijker dan een hole in one). Het is niet helemaal duidelijk waarom Peter met balletjes van Loos betonvloeren speelde, maar misschien wilden zo zoveel mogelijk onder gelijke condities spelen. Of misschien had Dirk Peter wijs gemaakt dat ze met dezelfde balletjes moesten spelen (met Dirk weet je het nooit). Ik weet niet hoe Peter dit probleem heeft opgelost, maar het was wel een beetje de ommekeer in de wedstrijd. Hoewel Peter een wat hogere handicap heeft dan Dirk stond hij het grootste gedeelte van de tijd 2 of 3 up. Na het bos incident werd het allemaal wat minder wat er zelfs toe leidde dat Dirk uiteindelijk toch nog met de overwinning de baan afstapte.