Sinds 2013 spelen wij  NGF competitie en ook in 2019 willen wij aan deze competitie deelnemen.

Doe jij mee ??

• Je bent beschikbaar op meerdere speeldagen van de competitie  zie https://www.golf.nl/~/media/pdfs/ngf/competitie/2019/competitiedata2019def.pdf?la=nl-nl
  • Hcp max 36
  • Je doet mee aan de borrel en diner na de wedstrijd.
  • Kosten circa € 350,- afhankelijk hoeveel wedstrijden je speelt,  bestaande uit kosten:
    • gastheerschap hieronder wordt begrepen de ontvangst , lunch en borrel van de gastclubs  en
    • de kosten van de diners op de banen waar je zelf speelt.
  • Je bent bereid om een club polo te kopen en trui ( wellicht mogelijk om deze te lenen)
  • Je krijgt vier prachtige speeldagen op andere banen.
  • Mogelijkheid om voor te spelen vaak tegen gereduceerd tarief.

Je kan opgeven voor de volgende teams.

competitie
Er zijn al opgaven voor

• Een damesteam op dinsdag ( Captains Henny en Cock)
  • Heren team 27 holes op zondag ( captain Loek)

Graag ontvangen wij  van iedereen die interesse heeft en wil meedoen een mail waarin je aangeeft:

• Mee te willen doen met de NGF Competitie 2019
  • Naar welk team je voorkeur uit gaat
  • Of je speler of reserve wilt zijn.
  • En naar hoeveel holes je voorkeur uitgaat. ( indien er meerdere voorkeuren zijn wordt gekozen voor de meerderheid.

Als je nog vragen hebt kun je ons mailen of bellen.

Met opgave geef je aan bekend te zijn met de voorwaarden en je daaraan te conformeren.

Je bericht willen we graag uiterlijk 8 oktober 2018  van je ontvangen zodat wij daarna kunnen inventariseren hoeveel teams wij kunnen opgeven aan de NGF.

NGF Commissie GC De Koggen

Marion Vlaar en George van der Velden