Op 19 maart hadden we weer de start van het golfseizoen. We begonnen het seizoen met een 3 stokken wedstrijd. Voordat de funwedstrijd begon legde Cees Siekerman uit wat we allemaal gingen doen. Na het zegje van Cees Siekerman werd de vlag gehesen en werd er getoost op het nieuwe seizoen.

Hierna gingen we de baan in iedereen ging naar zijn aangewezen hole en iedereen starten tegelijk. Ik was ingedeeld bij Reindert Kuiper en Peter Wusten het was een gezellig rondje er werd goed gespeeld en er was een leuke sfeer. Bij elke hole was er een leuke opdracht. We moesten doormiddel van foto’s namen raden van mensen van de golfclub. Na negen holes gespeeld te hebben namen we plaats in het clubhuis. Toen iedereen binnen was werden de kaarten gecontroleerd en de punten geteld.

Toen alles was geteld en alles klopte was het tijd voor de prijsuitreiking. Als eerste werd Sylveter Liefting opgenoemd omdat hij de derde plek had gewonnen. Daarna werden Loes van der Wal en ik opgenoemd als gedeeld eerste plaats. We kregen beide een leuke prijs waar we erg blij mee waren. Ik heb deze dag als leuk ervaren en het is voor herhaling vatbaar.

Groetjes Robin Kramer

[us_image_slider ids=”5874,5873,5872,5871,5870″ transition=”crossfade” autoplay=”1″ autoplay_period=”3000″ img_size=”tnail-1×1-small”]