Beste clubleden,

Een aantal van jullie heeft zich al opgegeven voor de Openingswedstrijd van het seizoen 14 maart van GC De Koggen op de homecourse Golfbaan Spierdijk. Degenen die dit nog niet gedaan hebben worden van harte uitgenodigd dit alsnog te doen!

Zaterdag 6 maart is de laatste kans om je op te geven! Daarna sluit de inschrijving voor die wedstrijd (zie ook het wedstrijdreglement). Drie dagen voor de wedstrijd wordt door de wedstrijdleiding de flightindeling bekend gemaakt op het mededelingenbord en via de mail.

De wedstrijdvorm is eclectic fun Stableford. Een korte uitleg:

“Na een ronde van achttien holes maakt de speler een selectie van negen holes, volgens een door de Wedstrijdleiding vastgesteld schema. De competitor (speler) met de beste score over de negen gekozen holes is winnaar. Hier wordt uitgegaan van een 9-holes baan. Er van uitgaande dat de Par van elke hole op de eerste negen dezelfde is als de Par van dezelfde hole op de tweede negen holes speelt men de holes van de eerste negen en van de tweede negen van dezelfde afslagplaatsen

Na afloop van de achttien holes kiest de speler de beste van de twee scores, gemaakt op de eerste en de tiende hole, op de tweede en de elfde, etc.”

Weer eens wat anders!

Wil je nog meedoen, geef je dan tijdig op. Kan ook via de mail.

Met vriendelijke groet,

Namens de wedstrijdleiding,

Barbara Wasch,

Secretaris GC de Koggen.

secretaris@golfclubdekoggen.nl