Zondag 19 maart aanstaande worden we wakker van de fluitende merels en realiseren ons dat het een bijzondere dag wordt. Het nieuwe golfseizoen gaat beginnen!!!

Het programma voor de dag is als volgt:

• Vroeg opstaan, stevig ontbijten en de gedurende de winter ontstane roestplekken verwijderen van de clubs. Alles moet weer glimmen.
  • Vanaf 12.15 uur verzamelen we ons in het clubhuis voor een kopje koffie.
  • Om 12.30 uur zal wedstrijdleider Cees Siekerman de wedstrijdvorm en andere belangrijke zaken van deze middag uitleggen. Het wordt in ieder geval een “minder-stokjes-wedstrijd” met wat grappen en grollen onderweg. Dit impliceert uiteraard dat de wedstrijd niet qualifying is. Hoe het precies wordt hangt af van het aantal deelnemers.
  • Om 12.45 uur zal de vlag gehesen worden. Bij afwezigheid van voorzitter Frank Braas zal dit geschieden door onze secretaris Johan Kramer.
  • Om klokslag 13.00 uur start de wedstrijd middels het shotgun-systeem. Iedereen start dus gelijk. Wie voldoende smeergeld betaalt hoeft niet op hole 5, 6 of 8 te starten!!!!!
  • Na afloop is er een prijsuitreiking en een gezellige nazit.

Tot mijn verbazing staan er nog niet zoveel deelnemers op de inschrijflijst. Maar dit willen we toch niet missen?

Tot zondag,

Cees Siekerman