width=Zegt het voort, zegt het voort!! Zaterdag 15 juni tussen 09:00 en 12:00 organiseren Timo van Geest, Golfbaan Spierdijk & GC de Koggen een open dag voor de jeugd.

Het doel van deze ochtend is om zoveel mogelijk jeugd naar onze mooie baan te krijgen om kennis te maken met de golfsport. Timo zal deze ochtend golfclinics geven, uitleg geven over het golfspel, lessen en de mogelijkheden om jeugdlid te worden. Ook kan de jeugd op de driving range lekker een balletjes slaan. Ballen zijn aanwezig. Natuurlijk zal dit begeleidt worden met de nodige technische uitleg op een speelse manier door Timo. Ook zal Timo voor de jeugd nog een uitdagend parcours uitzetten, want uiteindelijk is een baantje spelen toch het allerleukst!

Let op: jeugd bij onze golfbaan is voor iedereen vanaf 5 t/m 25 jaar. Er zullen voor de verschillende leeftijdscategorieën informatiepakketten klaarliggen met zeer aantrekkelijke tarieven. De jeugd heeft de toekomst!!!

Dus beste leden; neem je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, buurjongens mee en laat ze kennis maken met de sport waar wijzelf zo enthousiast over zijn. Lukt het niet om te komen, laat het dan in ieder geval aan zoveel mogelijk mensen in je omgeving weten.

Nog even een belangrijke mededeling!! Aanmelden voor de open jeugddag kan door een mailtje te sturen naar info@golfq.nl. Vermeld hierin je naam en leeftijd.

Tot zaterdag 15 juni vanaf 09:00 uur.

Wij hebben er zin in!!!