winnaars open dagAfgelopen zondag organiseerde golfbaan Spierdijk de jaarlijkse de open dag waarbij wij ons als club ook goed lieten zien.
De nieuwe ledencommissie had zijn handen vol aan de ruim 300 bezoekers, maar dat is natuurlijk alleen maar prettig.
Zelf organiseerden we twee activiteiten, een puttwedstrijd en golfwedstrijd.
De puttwedstrijd had in de dames Henny Wusten en Loes v.d. Wal twee zeer bedreven verleidsters waardoor bijna iedereen aan de wedstrijd meedeed. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Vincent de Vries, net voor Marjo Heemskerk en Marjon Schaap.
Omdat de golfwedstrijd speciaal bedoeld was voor beginners werd er in teams van twee best ball gespeeld. Daarbij slaat elke speler van het team af, en voor de volgende slag wordt dan de beste bal in positie genomen. Ook beginnende golfers kunnen zo met een mooie score binnenkomen en het sociale aspect is ook niet te verwaarlozen. De baan was in prima conditie, het was de warmste 8 april ooit en alle golfers keerden zeer enthousiast terug. De winnaars werden verwend met een heerlijke golfbal en cupcakes, creatieve baksels van bakfenomeen Francisca. Op de foto zien we dan ook alleen maar stralende gezichten. Winnaars werden vader en zoon Regilio en Maduro, de tweede plaats ging naar Fons Dekker en invaller Edwin Los en Joyce Bakker en Dennis van Wijk gingen er met de derde prijs vandoor. Op de foto zien we ook nog Ingrid Los, zij sloeg de bal het verst van de tee.
Na de prijsuitreiking nam een groot deel van de deelnemers nog deel aan een heerlijk buffet, wat was het gezellig.
Een zeer geslaagde dag, tevreden commissieleden en hopelijk hebben we flink wat mensen enthousiast kunnen maken voor de golfsport.

Marion Vlaar