Golf is razend populair en voor een ieder de geïnteresseerd is in deze sport organiseert golfbaan Spierdijk op zondag 29 augustus een extra open dag. In samenwerking met GC de Koggen en Golfschool Spierdijk wordt er die dag een leuk en actief programma aangeboden.

Denk je er aan om met de golfsport te gaan beginnen of wil je wel een eens weten of de sport wat voor jou is, schrijf je dan in voor een workshop. Hierbij ga je, onder leiding van een golfprofessional, lekker wat ballen weg slaan en krijg je een korte rondleiding over het complex. De workshop wordt, onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, afgesloten op de putting green . Je krijgt zo in ongeveer anderhalf uur een goede indruk van het spelletje, een aanrader!

Voor iedereen die al golft is het ook zeker de moeite om langs te komen. Zo kunnen er de hele dag gratis ballen geslagen worden op de driving range. Verder geeft golfbaan Spierdijk je de mogelijkheid om vanaf 14.30 onbeperkt te golfen en te eten voor slechts € 20,- . Vanaf 17.00 staat het buffet daarvoor voor je klaar. Je kunt dus voor, tijdens of na het golfen deelnemen aan dit buffet! Wel graag een starttijd reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Guus