Zondag 6 september is de open dag van golfbaan Spierdijk en deze dag is zeer geschikt voor de nieuwere leden om kennis te maken met de golfclub en de golfbaan. Wij weten dat de drempel voor de beginnende golfer hoog is maar schroom niet en kom gezellig langs.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 12.00 is er een puttwedstrijd hier hoeft u zich niet voor op te geven.
Van 12.00 tot 13.00 golfclinic voor de beginnende golfers.
Van 13.00 tot 14.00 masterclass voor de golfers (voor de clubleden een goed moment om met Nighel, onze nieuwe golfpro, kennis te maken).

Om 14.00 verzorgt Klaas- Willem, mede-eigenaar van de baan een rondleiding door de baan.

Om 14.30 gaan we een rondje golf spelen speciaal voor de beginnende golfers.

Daarna staat er een uitgebreid heerlijk diner buffet voor ons klaar. We stellen het zeer op prijs als u deelneemt aan dit buffet. De kosten zijn 15 euro p.p.

Voor de clinic’s en het rondje golf kunt u zich opgeven via OGS maar u kunt uw deelname ook mailen naar marion.vlaar@icloud.com

Voor de clubleden is er een leuk arrangement waarbij u gasten kunt uitnodigen voor een rondje golf met koffie en wat lekkers en daarna een heerlijk uitgebreid diner of lunch buffet voor 15 euro p.p. (  uw gasten golfen dus gratis )

Verder is er de hele dag gratis footgolf misschien leuk voor kinderen of kleinkinderen.

En niet te versmaden is natuurlijk de beroemde huisgemaakte appeltaart, de hele dag verkrijgbaar met een kop koffie voor €4,00

Wij verwelkomen u graag op zondag 6 september.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-13137539

Hartelijk groet van de nieuwe leden commissie,

Marion Vlaar
Joyce Bakker
Adrie Spieker