Op vrijdag 4 juni konden de opa’s van golfclub De Koggen weer mee doen aan de Old Grand Dad competitie.

Met hun deelname ondersteunen ze de goede doelen van OGD. Doordat een van de deelnemers alsnog was verhinderd, hebben 10 opa’s voor de lunch de halve finale gespeeld.

In de eerste flight werd de strijd tussen Fons Dekker, Kees Duijn, Gerard Broersen en Gert Jan Beentjes gewonnen door Kees Duijn.
In de tweede flight hebben Mart Bakker en Ton Kunst het Bob Gerritsen lang moeilijk kunnen maken, maar zij moesten uiteindelijk de winst aan Bob laten.

In de derde flight was Frank Braas te sterk voor Peter Wusten en Ton Hertog.
Na de halve finale volgde een lunch, aangeboden door de Club van 100 en verzorgd door de dames van de Brasserie.
Hierna werd onder streng toezicht van de consul de finale gespeeld.
Om de finale alle ruimte en aandacht te geven is een aantal van de overige deelnemers vooruitgegaan om de baan vrij te maken.

De finale partij was de eerste drie holes een strijd tussen golfers van gelijke sterkte. Helaas voor Bob was zijn prachtige drive op hole 4 niet terug te vinden en moest hij deze hole opgeven.
Hierdoor kwam hij in punten te veel achter en kon hij dit niet meer inhalen. Wie eerste of tweede zou worden was tot het einde spannend. Uiteindelijk wist Kees de eerste plaats met de winst op hole 9 zeker te stellen en zette hij daarmee de andere finalisten in z´n schaduw.

De nummers een en twee, Kees en Frank, gaan samen met de consul naar de regio wedstrijd.
Deze wordt gehouden op 15 juli op de Haarlemmermeersche.

Old Grand Dad bedankt alle deelnemers en sponsoren en hoopt op een groot aantal deelnemers voor het volgend jaar. Dus geef je alvast op => hertkers@quicknet.nl