width=Weer eens wat anders. En – vonden de deelnemers – voor herhaling vatbaar. Een golfwedstrijd op ‘Spierdijk’ die werd ‘uitgevochten’ vanaf de backtees. De heren sloegen hun balletjes op Tweede Paasdag tijdens de strijd om ‘De Gouden Paashaas” vanaf de witte box; de dames deden dat vanaf de blauwe. En dat gaf verrassende nieuwe inzichten op de architectuur van de baan. Sterker nog: hier en daar moesten de flights zelfs zoeken naar de afslag. Zoals naar de ‘blauwe’ van hole vier en de ‘witte’ van negen.

Die laatste – daar was iedereen het over eens – verschafte de bijna 25 deelnemers nog het mooiste panorama over de baan. Winnaar van de ‘Paashaas’ (die overigens niet van goud was maar van chocola) werd uiteindelijk André Tessel. Hij kreeg de versnapering uitgereikt van Ruud Dol, die samen met Co Scholten de leiding had van het evenement, dat op de terras van het clubhuis nog een bijzonder lange verlenging beleefde. Logisch na zo’n mooie dag waarop onder schitterende weersomstandigheden 18 holes werden gelopen.