tas van HermanMet de stukjes die ik op de website zet probeer ik in het algemeen een ieder te behagen maar dat het soms niet lukt bleek vanmiddag maar weer eens. Ik speelde in een flight met Peter Buis en Herman van der Wal en we waren nauwelijks gestart of Herman begon al over mijn stukje van afgelopen dinsdag. Ik schreef daarin hoe handig Siem Siemensma van golfclub Westwoud was dat hij zijn golfkarretje met zijn handschoen kon repareren. Herman was duidelijk gepikeerd dat ik het had over iemand die niet eens lid van de club is, terwijl er bij de club nog veel handiger jongens rondlopen. Zo liet hij trots zien wat hij aan zijn golfkarretje had veranderd. Hij vertelde me dat hij reparaties of verbeteringen  aan zijn karretje altijd eerst probeert te verwezenlijken met zijn basismateriaal van oude fietsbanden, maar als het daarmee niet lukt  wil hij ook wel ander materiaal uitproberen. Op de foto hiernaast zien we dan ook hoe Herman, gebruik makend van zijn basismateriaal, een prachtige tee-houder heeft geconstrueerd rondom zijn parapluhouder. En dat hij ook flink durft te experimenteren blijkt uit zijn, met een oude tandenborstelbeker, zelfgemaakte houder voor zijn putter.
Ik was zo onder de indruk dat het golfen vandaag niet zo lukte maar werd mijn 29 punten toch nog derde. Jan Schrekker pakte de tweede plaats (31 punten) en zoals bijna iedereen al verwachtte ging Frank Braas er met de hoofdprijs vandoor (34 punten). Voor de derde keer won Frank de maandbeker en tegelijkertijd werd hij ook winnaar van het totaal klassement. Gefeliciteerd.
Op zich geen bijzondere prestatie natuurlijk, die was toch weer voor mij weggelegd (tweary op hole 17). Verdere bijzondere verrichtingen werden niet geslagen zodat we deze keer alleen sponsor Loos betonvloeren hoeven te bedanken.