De laatste woorden van de prijsuitreiking waren nog niet verstomd of de meesten van de aanwezige heren stoven naar binnen om zo snel mogelijk af te rekenen. Je zou denken dat de pensionado’s alle tijd van de wereld hebben maar misschien dat ze toch een beetje gestrest waren door de grote wedstrijd van vanavond. Al 43 jaar worden ze jaarlijks herinnerd aan de overwinning van Teach-In en volgens velen is het tijd voor wat anders. Nog snel een paar kratjes bier halen, het oranje pak aan en gaan met die banaan.
Cock Belien hoefde niet meer naar de supermarkt, hij had vandaag de eerste prijs en won daarmee een kennismakingspakket van Jopen bier. Wedstrijdleider Cees Siekerman vond het een passende prijs voor Cock, maar volgens mij heeft Cock alle biertjes van de wereld wel eens geproefd en zou een ander kennismakingspakket beter op zijn plaats zijn (wat te denken van een mooie theedoos?).
De tweede plaats was voor Herman van der Wal die net als Cock met 19 punten de baan afstapte. Herman was trouwens heel sportief door een foutje van de wedstrijdleiding door de vingers te zien. Omdat hij eerder dan Cock was binnengekomen had hij eigenlijk recht op de eerste prijs, maar zoals gezegd, hij liet het er maar bij zitten (misschien had hij ook liever de balletjes dan het bier). George Vlaar had het geluk in de eerste flight te zitten en hoewel er drie mensen elk 18 punten scoorden, ging de derde prijs nu mooi naar hem.
Naast zijn balletje voor de derde prijs won George ook nog een birdie (hole 4), die prestatie werd ook geleverd door Cees Siekerman (hole 5) en Fake de Jonge (hole 6).
Ook waren er balletjes te verdienen voor de bijzondere verrichtingen, deze gingen naar Cees Duijn (dichtst bij het touwtje op hole 3) en ondergetekende (thirdy op hole 9).
Een eervolle vermelding was er tenslotte voor Theo Reijnders vanwege zijn eerste plaats op de tweede bladzijde.