De matchplay koppelcompetitie van dit jaar is ook weer gestreden en net als vorig jaar wist het koppel Erik Bark en Maurice Jong beslag te leggen op de eerste plaats. Op de foto zien we Sybren Sjoerd de Vries aan de zijde van Maurice omdat Maurice zo slim was om Erik naar het Nederlands kampioenschap strokeplay te sturen, zodat hij erkend nat weer specialist Sybren kon inhuren voor deze dag. Wie niet sterk is moet slim zijn en Sybren kon de iets mindere dag van Maurice prima verbloemen (een 15-3 overwinning).
De foto lijkt iets anders te suggereren maar de tweede plaats was toch echt voor het koppel Jos van de Werf en Marion Vlaar. Dat Jos en Marion bij elkaar horen kun je zien aan de prijs die ze beiden in hun rechterhand houden. (Ik weet niet precies wat het is, maar het lijkt wel een ticket van de KLM of een tegoedbon van Bol.com). De slimme verstaander weet gelijk dat de derde prijs dan naar het koppel George Vlaar en Ria Bresser (hier vermomd als Jeroen Bakker) is gegaan.
Op de foto zien we verder nog Coby Blokker, vergenoegzaam in haar handen wrijvend. Ze is natuurlijk blij dat de competitie zo goed verlopen is maar bovenal is zij zeer tevreden met de dinerbon die zij en partner in crime Nine van Kerkvoort kregen van sponsor Blub Media als blijk van waardering voor de meer dan voortreffelijke leiding van het afgelopen jaar.
We moeten natuurlijk niet vergeten dat de wedstrijd van vandaag ook nog een winnaar had. Je zou denken dat Maurice en Sybren met hun 15 punten ook wel dagwinnaar zouden zijn, maar dat werd de Trompjes toch wel wat te gortig. Wim en Els slaagden er in om ook 15 punten halen en door iets betere laatste holes pakte zij de overwinning. Wim pakte ook nog de prijs voor de tweary op hole 2 mee, terwijl de neary op hole 5 naar George Vlaar ging.
Tot slot nog een paar impressies van de baan, water genoeg zou ik zeggen.

Guus