width=Beste Golfliefhebbers,

De meeste van jullie lopen al jaren elke week 1 of meerdere rondjes op Golfbaan Spierdijk. Daarna gezellig op het terras of in het clubhuis evalueren en uitkijken naar het volgende golfpotje. Voor het goede doel Bake for Life doen een aantal golfers dat 1 maal per jaar, echter wel gelijk 45 holes achter elkaar. Dit jaar op zaterdag 17 augustus.

Na een heerlijk ontbijt om half zeven s’morgens de baan in rond half acht s’avonds weer binnen. Tussendoor wordt er door de vrijwilligers van Bake for Life goed om de inwendige mens gezorgd. Na 18 en 36 holes even van de baan om te verfrissen en dan na 45 holes een erehole spelen op 9 om op de green warm ontvangen te worden door een groep kijkers en vrijwilligers. Een hele uitdaging, maar het geeft alle deelnemers een enorme kick als ze moe en voldaan na afloop weer op het terras zitten.

Trots dat ze het met zijn/haar allen weer geflikt hebben. En als de opbrengst van deze golfmarathon dan weer een mooi bedrag is, verdwijnt een gedeelte van de vermoeidheid en maken we er met alle vrijwilligers en deelnemers een mooie avond van.

Dit jaar zijn we weer bezig om het deelnemersveld vol te krijgen en het lijkt ons leuk om meer leden van golfclub “de Koggen” uit te dagen om een keer mee te doen. Het is allemaal voor het goede doel Bake for Life dus dienen de deelnemers minimaal € 300,= aan sponsorgeld mee te brengen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de gehele dag tijdens de 5 rondes van 9 holes je natje en je droogje en dit jaar willen we na afloop gaan barbecueën.

De afgelopen jaren is gebleken dat een aantal golfers graag mee zou willen spelen, maar de 45 holes niet halen. Ook voor hen willen we een aantrekkelijke mogelijkheid aanbieden om dit evenement van dichtbij mee te maken en mee te spelen.
Stel een team van 2, 3 of 4 spelers samen, dan krijg je 1 startnummer en verdeel de teamgenoten over de 5x 9 holes. je loopt dan bijvoorbeeld 9 of 18 holes en de andere verdelen de overige 27 of 36 holes. De kosten voor een team zijn min. € 400,= (mag natuurlijk ook meer zijn) en dit is inclusief de afsluitende BBQ voor alle teamgenoten. Wil je alleen de volle 45 holes spelen, dan kan dit voor een minimaal inschrijfgeld van € 300,=. Deze bedrag kan je bijeen brengen door sponsors zoeken. Alles voor het goede doel!

Mocht je geen tijd hebben maar je wilt het goede doel wel steunen, dan zijn jullie van natuurlijk harte welkom op Golfbaan Spierdijk om de deelnemers te steunen en eventueel te sponsoren. Voor meer informatie over het prachtige werk wat Bake for Life verricht in Oeganda kunnen jullie kijken op www.bakeforlife.nl

Heb je nog vragen, bel gerust met ondergetekende (0229-561240).

Je kunt je opgeven bij:

Nico Blaauw