Ja, ontluisterend was het resultaat van de return wedstrijd tegen Westwoud. Het is maar goed dat er speciale prijzen per team waren, anders hadden we niets gewonnen. De neary op hole 2 ging naar Westwoud, de tweary op hole 4 ging die kant op en in de algemene rangschikking waren de eerste vijf plaatsen voor Westwoud! De beste speler van ons was Sam Sneek met een zesde plaats en eigenlijk hoorde die daar niet eens te staan. Na slinkse onderhandelingen met de beheerder van OGS kon zijn score van 31 blijven staan maar het kostte Sam wel de helft van zijn prijs (die doos chocolade ging naar Jos).
Op zoek naar oorzaken moeten we het natuurlijk wel even over de baan hebben. Door langdurige regenval kan er al een tijdje niet meer gemaaid worden en dat lange gras is natuurlijk in het voordeel van Westwoud (die zijn dat immers wel gewend).
Wat, gaat hij het nu weer over onze baan hebben? De lezers uit Westwoud zitten nu natuurlijk op het puntje van hun stoel. Nee hoor, rustig blijven ademen.
Ik probeer een bruggetje te slaan met mijn vorige uitlatingen over de uitwisseling met Westwoud om ook nog even via dit medium te laten weten dat ik mij in dat vorige artikel misschien een beetje te negatief heb uitgelaten over de greenkeepers op Westwoud. Sorry, ik had het beter op een andere manier kunnen verwoorden en wat meer begrip kunnen tonen, maar misschien is het toch een idee om een volgende uitwisseling met Westwoud op een andere dag te laten plaatsnemen (de dinsdag is blijkbaar de dag van groot onderhoud).

Ondanks mijn belabberend spel had ik wel een leuke dag en dat is vooral te danken aan mijn flightgenoten Cock, Do (een echte kasteelheer) en Thea. Opvallend bij Thea was haar mooie broche in de vorm van een paar golfclubs en haar marker in de vorm van een rode schoen met hoge hak. En hoewel Thea mij vertelde dat zij af en toe naar Hoorn ging voor een cursus edelsmeden viel vanmorgen pas het kwartje. Waarschijnlijk heeft ze deze voorwerpen zelf gemaakt, heel knap!