oliver sacksIk weet niet of jullie ooit een boek gelezen hebben van Oliver Sacks maar vandaag moest ik opeens denken aan het boek “De man die zijn vrouw voor een hoed hield” (een zeer interessant boek en zeker het lezen waard). Ik was er zelf niet bij maar heb horen vertellen dat een van onze leden (we zullen maar geen namen noemen) een bloemenkratje aanzag voor een dood dier (“zal het een reiger zijn?“).  Ok, het kratje lag dan half onder water, maar om er een vogel in te zien!
En nu we het toch over vogels hebben, Cees Duijn kreeg weer eens een veer in zijn reet gestopt. Michael Bladlock, kersvers lid, vertelde tijdens zijn overwinnaars speech dat hij in Engeland op heel veel banen had gespeeld, maar dat Spierdijk toch wel de mooiste was. Cees was zichtbaar ontroerd en even dacht ik dat hij Michael om de hals zou vliegen, zover kwam het net niet.
Michael werd dus dagwinnaar met 23 punten en daarna kwam een flink aantal spelers met 17 punten waarvan Jan Grooteman de beste was (tweede plaats) voor good old Piet Schilder  (derde dus).
En hoewel Tom Bleijendaal vandaag maar 12 punten bij elkaar grabbelde had hij toch weer een birdie en tweary te pakken (hole 2). Verdere prijzen gingen naar Jan van Stralen en Rob van den Dobbelsteen (beiden met drie driepunters).

Daarnaast vertelde onze charmante serveerster Kim dat zij voorrang geeft aan haar carrière en binnenkort stopt bij de golfclub. We missen haar nu al.