width=En zo beëindigen we als ‘GC de Koggen’ een formidabel golfjaar met een al even formidabel evenement: de ‘Oliebollenwedstrijd’. In al die decemberdrukte nog even niet bij stilgestaan? Dan volgen hier de gegevens:

Datum: donderdag 30 december; start: 10.00 uur; plaats van handeling: Golfbaan Spierdijk; aantal holes: 18; spelvorm: Texas Scramble. Wedstrijdleiding: Ruud Dol, Peter Buis en Co Scholten.

De eerste negen holes maken we vol via het onvolprezen shot gun-systeem, zodat we allemaal tegelijk in het clubhuis zullen arriveren voor gezelligheid, stamppot en oliebollen. En wie weet wordt er ook nog wel een glas Glühwein geschonken. Hangt een beetje af van het weer. Voor de tweede ronde is een ‘normale’ start voorzien.

Er zijn al flink wat aanmeldingen binnen, maar er is nog plaats. Meldt u aan bij de wedstrijdleiding of secretaris. Introducés zijn welkom; één per lid. Kosten (inclusief inschrijfgeld en eventuele greenfee voor de introducé) worden nog bekendgemaakt.