Carolien voor haar steiger

We kennen Carolien natuurlijk allemaal als die vrouw die zo lekker kan koken, maar ze heeft duidelijk nog veel meer in haar mars. Ze heeft Klaas-Willem weten te overtuigen dat het clubhuis wel een make-over kan gebruiken en is voortvarend met de kwast aan het werk gegaan. Ik heb even mogen spieken en het ziet er geweldig uit. De muren zijn, zeer gewaagd, donkerblauw geverfd maar dat geeft een heel intieme sfeer. Carolien houdt niet van half werk en ze smeerde gelijk dan ook vier lagen Sikkens schrobbare latex op de wanden. Als kritische bewonderaar zocht ik nog even naar wat minpuntjes, maar nergens een spatje te vinden. Wat een fantastische vrouw en dit zijn zeker niet de enige vaardigheden waarin zij uitblinkt. Ik ken haar man niet, maar die moet vast de gelukkigste man van de wereld zijn. Nou ja, misschien wat overdreven, laten we het op de gelukkigste man van Spierdijk houden.
De gelukkigste man van Hoorn is momenteel natuurlijk Siem L. Het wordt wat eentonig maar Siem pakte bijna traditiegetrouw de eerste plaats op de donderdagmiddag (20 stableford punten). Dat hij daarbij ook een vogeltje verdiende zal niemand verbazen. Ik weet niet of Jos L. de gelukkigste man van Bergen is, maar vandaag werd hij wel mooi tweede met 19 stableford punten. Het podium werd vervolgens vervolmaakt door Theo Reinders (18 punten).
Een compliment nog voor de wedstrijdleiding, de startlijst werd kundig op stand in elkaar gezet. Als eerste vertrokken de koninklijke hoogheden Koning en Koning, op de voet gevolgd door de edelen Hertog, Baron en de Graaf en daarachter op gepaste afstand het gewone volk. Jammer genoeg is van deze volgorde niets meer terug te vinden bij de resultaten van vandaag, daar vinden we het edele gezelschap vooral in de onderste regionen.

Guus