width=Onder winterse omstandigheden is vandaag de Paaswedstrijd gespeeld. Wel een lekker zonnetje maar toch nog een koude wind. Onder leiding van Co en Ruud is het weer een aantrekkelijke wedstrijd geworden.

Acht flights maar liefst de baan in met in één daarvan gelukkig ook weer onze secretaris, Johan. Goed dat hij weer meedoet. De eerste stappen op de golfbaan geven weer hoop op een goed herstel.

Nadat alle flights waren binnen gekomen en de scores weer eens op een ouderwetse manier uitgerekend moesten worden zijn de verborgen holes getrokken. De scores van hole 1 , 3 en 4 telden niet mee voor de einduitslag.

Het werd gelijk rumoerig in het gezellige clubhuis en er werden overwinningen geclaimd en verlies geleden. Na het innemen van de score kaarten en het controleren van de scores was de spanning te snijden. Uiteindelijk gaf Co de uitslag vrij.

De Longest drive werd geslagen door Trudi en door Dirk. Dit is weer een goede opsteker voor het Heren1 Team dat komende zondag zijn eerste wedstrijd speelt op golfbaan De Haar. (Golfbaandehaar.nl) Voor Horst was de poedelprijs. Horst die komende zondag voor Karel invalt vanwege een rugblessure van Karel relativeerde zijn score door de uitspraak: een slechte generale levert een goede première. Nummer twee werd Marion met 11 punten. Zij kreeg een fraaie chocolade paashaas (in overleg met Ruud weer door Alie Borst geregeld). Drie werd Peter Koopman en nummer één werd Ron Bezuur. Ook zij ontvingen een fraaie chocolade paashaas.

In zijn speech bedankte Ron zijn flight genoten voor het noteren van zijn score, waarbij hij aangaf aan dat het lek boven water is. Hij is weer op de goede weg en hij deelde waarschuwingen uit aan de deelnemers van de Spierdijkcup en Matchplay competitie dat hij ging winnen.

Co en Ruud hebben weer een mooie middag georganiseerd en de nazit was weer oergezellig zoals gebruikelijk op onze club.

Verslag: George vd Velden