Vandaag onder schitterende weersomstandigheden hebben de heren 1 en heren senioren een oefenwedstrijd gespeeld in Spierdijk. Om 9.00 startten de teams Erik en Menno tegen Tom en Tom,  Dirk en Horst tegen Jos en Sam, George en Ate tegen Siem en Ton Hertog en Piet en Jeroen tegen Peter en Cees. Met onze invallers Piet en Jeroen hebben de heren 1 goede resultaten geboekt.

De wedstrijdvorm was Greensome.  Allebei de teamleden slaan af en daarna om en om.  Tactiek is dus een belangrijke factor in de dit spelletje.
Het bleken allemaal spannende partijen te zijn gezien de uitslag.
Erik en Menno – Tom en Ton – All Square 1 1
Dirk en Horst – Jos  en Sam – All Square 1 1
George en Ate – Siem en Ton Hertog – All Square 1 1
Piet en Jeroen – Peter en Cees – 5 up 2 0
Totaal 5 – 3
Daarna werden de single wedstrijden gespeeld.  Horst tegen Tom, Menno tegen Ton, Erik tegen Sam, Dirk tegen Jos,  George tegen Siem, Ate tegen Ton Hertog, Jeroen tegen Cees en Piet tegen Peter.

De uitslagen staan hieronder
Horst en Tom – 2 up Horst 2 – 0
Menno en Ton – 4 up Ton 0 – 2
Erik en Sam – 4 up Erik 2 – 0
Dirk en Jos – 4 up Dirk 2 – 0
George Siem – 1 up George 2 – 0
Ate Ton H – 2 up Ton 0 – 2
Jeroen en Cees D. – 4 up Jeroen 2 – 0
Piet en Peter – 6 up Piet 2 – 0
Totaal Singles 12 – 4
Einduitslag 17 – 7

Weer een prima ervaring voor alle NGF Team Spelers van onze club.  Na de wedstrijd zijn een aantal spelers wederom de baan ingegaan voor een overwinningsronde of een strafronde.
Binnenkort de oefenwedstrijd tussen Heren 1 en Heren 2