Zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen vond gisteren de finale van de Blub Media koppelmatchplay competitie plaats.
Het was heerlijk weer om te spelen en alle teams hebben een leuke wedstrijd gehad.
Als wedstrijdleiders van deze wedstrijd hebben Fons en ik best veel werk gehad en doen dit naar eer en geweten.
Na de wedstrijd gaan Fons en ik aan de slag met het uitrekenen wie de winnaars zijn van de matchplaykoppel. Dit zijn de teams die de beste scores hebben van vier wedstrijden. Hoe het komt, veel lawaai, smalle regeltjes, ik (Coby) schrijf de uiteindelijke stand van Frank en Nine niet op. Zo merk je dat we zo gewend zijn aan de wedstrijdcomputer dat er handmatig fouten insluipen.
Maar nu komt de prijsuitreiking, eerst de dagwinnaars en dat zijn Frank met invaller Jan Grooteman (26 punten).
Daarna reikt Maurice van BLUB media onze sponsor de prijzen uit aan de finale winnaars van de Matchplaykoppel. Op de derde plaats Piet en Gilian met 90 punten, Guus en Sam en Maurice en Erik hebben allebei 93 punten. De afspraak is dat degene met de laagste handicap dan wint. Van harte gefeliciteerd Maurice en Erik met de eerste plaats. width=
Achteraf blijkt dat Frank en Nine 91 punten hebben gehaald. De winnaars staan al op de foto, Frank heeft niet geroepen, je maakt een fout. Het enige wat verschilt met deze twee teams is dat Frank de beste score heeft gehaald met een invaller. Maar daar waren nog geen regels voor, dit wordt voor volgend jaar anders. Het was tot nog toe, min of meer een funwedstrijd maar er komt een wedstrijdreglement, waar alle spelregels in vermeld zullen staan.
We kunnen de klok niet meer terugdraaien en mijn welgemeende excuses aan Frank en Nine.
Onze sponsor BLUB media wordt hartelijk bedankt voor de prijzen van het hele seizoen.

Coby Blokker