Bedankt voor de nominatie van Marion Vlaar. Help golfclub de Koggen € 25.000,- te winnen.
Beste Ria,
Bedankt voor de nominatie van Marion van golfclub de Koggen voor de Verkiezing Clubhelden van de amateursport.
Win € 25000,- of andere mooie prijzen
De verkiezing wordt georganiseerd in iedere gemeente van Nederland. En ook de winnende clubhelden van de gemeente Koggenland ontvangen straks mooie prijzen naast kans op de hoofdprijs van €25.000
voor de clubkas.
Kom in actie: Help Marion aan veel stemmen
Om te winnen is het belangrijk dat Marion de meeste stemmen krijgt. Roep dus al jouw vrienden, familie en natuurlijk alle leden van golfclub de Koggen op om vanaf 14 maart op Marion te stemmen via www.ad.nl/clubheld:
  • Promoot Marion en maak gratis gebruik van digitale communicatie voor e-mail, Facebook, Twitter en voor de website
  • Bestel flyers en posters voor in het clubhuis
Meer weten?
Bekijk de video om helemaal op de hoogte te zijn van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport of lees hier meer over deze unieke verkiezing.