Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Administratiekantoor Reus & Bark bereid is de Spierdijk Cup voor de komende 2 jaar te sponsoren.

Administratiekantoor Reus & Bark is gevestigd in de Goorn en is opgericht in 1980. Met hun kennis en expertise kunnen zij u volledig ontzorgen op het gebied van administratie, lonen en jaarrekeningen. Daarnaast geven zij financieel en fiscaal advies, en helpen met het opstellen van contracten. Administratiekantoor Reus & Bark bemiddelt ook bij notariskantoren, banken, assurantiekantoren en automatiseringsbedrijven.
 width=
U bent van harte welkom bij het administratiekantoor van West-Friesland voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij maken tijdens het gesprek kennis met u en u met hen. Daarnaast verstrekken zij u een kostenindicatie van de uit te voeren werkzaamheden voor uw onderneming.
Op website www.reusenbark.nl leest u meer over de dienstverlening op het gebied van:

  • financiële administratie
  • online boekhouden en – loonadministratie
  • starters
  • contracten
  • administratieve ondersteuning

Het strokeplay kampioenschap zal vanaf dit nieuwe seizoen dan ook de Reus &Bark Spierdijk Cup gaan heten, en bedanken wij met name directeur/eigenaar Erik Bark voor zijn steun aan GC De Koggen.

Namens de sponsorcommissie,
Karel Visser