Ik weet niet of jullie het een beetje hebben meegekregen maar de driving range wordt flink onder handen genomen. Vorige week is er door Wim Blaauw een prachtig schoonmaakhok gebouwd. De wasbak en schoonmaakborstels moeten nog worden geplaatst, maar binnenkort (voor de open dag) kunnen we daar flink staan poetsen.
Op de driving range is een rugbydoel en gong geplaatst (zou dat een initiatief van onze welshmen Mike D. zijn geweest) en daarnaast zijn er verschillende targets (hoe noem je die in het Nederlands?) neergezet. Alle targets hebben naast een aantal kleurige cirkels ook een letter en waar die letters vandaan kwamen was mij niet helemaal duidelijk. Gelukkig ontving ik van Jeroen Janssens-Koster, onze zeer gewaardeerde jeugdtrainer, een foto van de targets op de juiste volgorde. Tezamen vormen de letters het woord “rainbow”. Ik weet niet of er ook nog andere letters verkrijgbaar zijn en waarom er dan voor deze letters is gekozen, maar roep een ieder die het wel weet op om dit als reactie op dit artikel te plaatsen.


Jammer is wel dat we Mark in zijn auto niet meer als doelwit kunnen gebruiken bij onze afslagen. De baan wordt tegenwoordig kort gehouden door een heuse schildpad-maaier. Ik heb er van de week even naar gekeken want ik was benieuwd hoe stoffel met de balletjes zou omgaan. De meesten onder jullie hopen natuurlijk dat hij (of is het een zij) de balletjes gelijk opvreet, maar dat is niet het geval. Op de een of andere manier wordt zo’n balletje netjes opgetild en achter de schildpad weer neergelegd. Overigens zijn er al nieuwe ballen, maar die worden in gebruik genomen zodra het nieuwe hek is geïnstalleerd (dat gebeurt wat later dan gepland omdat de kraan nog uit Duitsland moet komen).

Niet alleen de driving-range heeft een upgrade gekregen, ook aan de gastheren/dames is gedacht. Zij hebben sinds dit voorjaar de beschikking gekregen over een iPad zodat zij altijd van de meest up-to-date afslagtijden op de hoogte zijn.

Guus