Het organiseren van de nieuwe ledendag vergt wat tijd, maar met veel enthousiasme hebben we weer een mooie dag kunnen bieden aan de golfers die waren uitgenodigd voor deze dag. De ontvangst met koffie en natuurlijk de overheerlijke appeltaart gaf de golfers de moed om de baan in te gaan. Klaas- Willem hield namens de golfbaan een woordje over de historie van de baan en vertelde dat hij ook nog nooit eerder zoveel brede sloten en vijvers had gezien (de brug naar hole 1 lag nog net niet onder water). Onze forezitter Frank heette de golfers van harte welkom en vertelde onder andere dat de club er met tal van vrijwilligers van alles aan doet om de leden zoveel mogelijk plezier en mogelijkheden te bieden in het golfspel. Wedstrijdleider Marion legde uit wat Best Ball inhield en hoopte dat de regen mee ging vallen. Na de speluitleg moesten de golfers er toch aan geloven.

De 45 golfers, ja liefst 45 golfers gingen om 17.45 de baan in om als team een mooie score neer te zetten. De regen viel uiteraard wel maar het enthousiasme bleef op peil zodat ieder team toch de negen holes heeft afgemaakt.winnaars nieuwe ledendag
In het clubhuis kregen ze, in afwachting van de uitslag, een drankje en een warm hapje zodat de inwendige mens er weer tegen kon. Uiteindelijk bleek het team van Willem Jas de winnaar van dit evenement, een mooie binnenkomer voor dit kersverse lid. Zoals een goed gebruik bij ons in de club mocht Dhr. Jas even speechen en dat deed hij met verve. Wij kregen een warm compliment over de organisatie van de dag en hij en zijn flightgenoten hadden zeer genoten.

De golfers kregen ook nog informatie over de nieuwe Rookie Competitie die in oktober van start gaat. Deze competitie is bedoeld voor golfers met een handicap van 36-54. We kregen meteen de vraag van een dame of haar man met handicap 34 ook mee mocht doen en dat mag maar zonder mededinging. Deze competitie wordt op de zondagen georganiseerd en de wedstrijdleiding is in handen van Josje Burger. Dus u kunt rookie of the year worden.

Hierna werd er nog erg gezellig nagezeten zodat de golfers hun vragen nog op ons af konden vuren.
Al met al een zeer geslaagde dag waarbij we in ieder geval weer een aantal nieuwe leden kunnen inschrijven.

Na afloop werd er een goodiebag uitgedeeld, gevuld door de sponsors Golf only en Golfbaan Spierdijk

De commissie van nieuwe leden :
Josje burger
Marleen Pater