Met dank aan de Club van 100 heeft Blubmedia (het bedrijf van Maurice Jong) de website van een nieuw uiterlijk voorzien. Er is voor gekozen om het sportieve aspect wat meer te benadrukken (we zijn immers een sportvereniging), maar volgens mij straalt de website nog steeds uit dat wij een gezellige vereniging zijn waar het plezierig spelen is met aardige, sociale mensen.
Nieuw is de koppeling tussen de website en het systeem van OGS waardoor het wedstrijdprogramma nu ook op de website getoond wordt. Vanuit de website is het nu ook veel gemakkelijker om je in te schrijven voor een wedstrijd.
Hoewel Blubmedia zijn uiterste best heeft gedaan om de site foutloos op te leveren kunnen er altijd nog wat kinderziektes in zitten. Denk je dat bepaalde informatie niet klopt, mis je iets of gaat er iets fout, meld het mij en ik geef het door.