Beste leden,

Het nieuwe golfsysteem is voor wat betreft het wedstrijdgedeelte in werking. Aan het overige en zeker niet minder belangrijke deel, het ledengedeelte, wordt nog gewerkt. Hier zit nog wel wat werk aan vast. Wij doen ons best om e.e.a. zo snel mogelijk te realiseren. Zodra het gehele systeem ‘live’ gaat en naar behoren werkt, ontvangt u bericht van ons.

Een korte uitleg voor wat betreft het inschrijven voor wedstrijden .

Op onze clubsite kunt u onder Clubwedstrijden Login aan klikken.
Hier logt u in met de codes van golfbaan spierdijk. (bent u lid van de golfbaan dan heeft u deze ontvangen). Als u deze vergeten bent dient u deze opnieuw aan te vragen bij de baan.

Leden die lid zijn van de club voor de baanpermissie en/of voor de handicapregistratie ontvangen binnenkort, zodra alle leden zijn ingevoerd in het nieuwe systeem, hun inlogcodes.

Na het inloggen komt u op de site van het nieuwe systeem.

Dan boven in de vierkante blokken tik je op de wedstrijden, met het logo van een wedstrijdbeker.

Vervolgens komen de wedstrijden in beeld en kunt u de betreffende wedstrijd aanklikken.

Helemaal rechts kunt u op inschrijven klikken, ( hier kunt u nog bepaalde voorkeuren aanklikken maar is niet nodig om door te gaan)

Dan kunt u op inschrijven klikken.

Mocht u onverhoopt niet deelnemen aan de wedstrijd doet u dit op dezelfde wijze maar dan op uitschrijven klikken.

De score kaarten van het oude systeem moeten nog worden ingelezen in het nieuwe systeem, zodat de hcp’s weer goed vermeld worden.

Met vriendelijke groet,
GC De Koggen

Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar marion.vlaar@outlook.com of naar secretaris@golfclubdekoggen.nl (Johan Kramer).

PS Wij verzoeken u vriendelijk vanaf heden geen nieuwe Q-kaarten of andere gegevens in te voeren in het oude systeem. Deze zullen bij de migratie namelijk niet worden meegenomen. Zodra het nieuwe systeem voor alle functies gereed is, laten wij dat weten!