Van de topfavorieten van de zaterdagcompetitie durfde alleen Ariën het aan om naar Turkije af te reizen. De overige kanshebbers dachten dat zij zich het gemis van een wedstrijd niet konden veroorloven en verschenen vandaag gewoon aan de start. Jammer genoeg slaagden Guus (2e), Frank(3e), Sam(4e) en Joyce(5e) er niet in hun slechtste score te verbeteren waardoor er aan de stand niets veranderde. Na dit weekend staat Ariën dus nog steeds bovenaan en is hij dus de echte winnaar van het weekend geworden.
Daar zal Jos het wel niet mee eens zijn, met twee birdies en 19 stableford punten werd hij glorieus winnaar van de dag en acht hij zich waarschijnlijk ook opeens weer kanshebber op de titel. Bij Horst begint zijn training op Dirkshorn ook zijn vruchten af te werpen, ook voor hem een birdie en 19 stableford punten waarmee hij tweede werd, net voor de eerste dame, Els met 17 punten.
Overigens was Jeroen de enige speler die echt een birdie in ontvangst nam, de anderen blijken er al zoveel gewonnen te hebben dat ze niet meer weten wat ze met de vogeltjes aan moeten. Voor de goede orde, ook de niet uitgereikte birdies worden natuurlijk  gesponsord door makelaardij Sam Sneek

Interesse in de stand, zie OGS

Guus