Een dag voordat de wedstrijd begon, wist ik nog niet eens dat ik mee zou doen, want ik zou deze ronde eigenlijk niet spelen. Rond vijf uur in de  middag, kreeg ik een appje van Thomas waarin hij vroeg of ik de wedstrijd zou willen spelen i.p.v. hijzelf, omdat hij zelf niet kon. Ik vind het altijd leuk om wedstrijden te spelen, dus ik zei ja. De wedstrijd begon om 11:30 en ik was al als tweede flight aan de beurt, we speelden tegen Hoogland. De eerste negen holes waren erg gezellig. Zowel ik als de speler van Hoogland (Dylan) hadden dan ook goed gespeeld (allebei 19 stablefordpunten). Het weer was redelijk. Het was niet heel warm, maar ook niet koud. Er waren soms kleine regenbuien. De tweede negen holes waren in duo’s (Greensome), ik speelde met Yardan van onze club tegen Dylan en Pepijn van Hoogland. We hadden het erg gezellig met zijn allen en speelden bovendien ook nog goed. Yardan en ik hadden 19 stablefordpunten en Dylan en Pepijn 21. Het weer op de tweede negen holes was helaas wel iets minder, we kwamen best wel nat weer terug, maar het kon erger. Iedereen kreeg na afloop van de wedstrijd heerlijke hotdogs en lekkere patat, verzorgd door onze eigen brasserie. Na flink wat tellen en rekenen kwam uiteindelijk de uitslag van de wedstrijddag (dus alleen van 31 oktober): de Goyer werd vierde, de Kennemer en Hoogland hebben gelijk gespeeld en zijn dus beide tweede geworden en wij (De Koggen) hebben gewonnen! Dat wij hebben gewonnen kwam grotendeels door Thimon, hij had namelijk 29 punten! Uiteindelijk hebben we eigenlijk allemaal gewoon goed gespeeld, maar het allerbelangrijkste: het was een ontzettend leuke en gezellige dag.

In totaal werd de Koggen derde in de poule, we zijn hartstikke tevreden! (Hoogland was 1ste , De Kennemer 2de en De Goyer werd 4de)

Bedankt club van 100 voor het sponsoren van de shirts, de baan voor het sponsoren van baanboekjes en de jeugdcommissie en ouders voor het regelen en begeleiden, in juni mogen we weer! Nu al zin in!

Kyan Goossens