Heren senioren, 3e wedstrijd 22-04-2016

Dit keer ging de reis naar Alkmaar, we moesten tegen de Zaanse, die van de kluitjes in het riet. De ochtend verliep voorspoedig, mede doordat onze makelaar met zijn fotografische geheugen ieder boompje, struik en waterhindernis nog kende van zijn tijd dat hij hier lid was.

Frank B. De voormalig cententeller van de club had het vandaag moeilijk, misschien was hij te nerveus over wat de rest van de dag nog zou brengen? Zelfs magic Pieter P. Kon hem er niet doorheen slepen.

Bij de rust was de stand 5 tegen 1 voor De Koggen.

Tijdens de middag partijen heb ik iets bijgeleerd. Bij Matchplay zijn er geen verliezers, uitsluitend 1e en 2e plaatsen. Gelukkig voor ons hadden wij de overhand in 1e plaatsen waardoor de eindstand in ons voordeel uitviel.

Volgende week de sleutel wedstrijd tegen Alkmaar in Dronten. Kampioen, of toch 2e. ?

De eindstand was 15 De Koggen – 3 De Zaanse.

De Captain.