width=

Op zondag 25 juni wordt weer het jaarlijks NGF Familietoernooi gehouden voor het goede doel. De start is om
13.00 uur en wij gaan er weer een mooie dag van maken!!
Het is een Koppelwedstrijd waarbij U als lid van de GC De Koggen een koppel vormt met een familielid. Dit kan iemand zijn van de club maar uiteraard ook iemand van buiten de club, zolang er maar een familierelatie bestaat. De greenfee voor niet-leden wordt gesponsord door Golfbaan Spierdijk en GC De Koggen!!! Een mooie geste voor deze speciale dag!! We spelen Greensome stableford.

Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per koppel en gaat volledig naar het Jeugdsportfonds dat door de NGF wordt ondersteund.

U kunt zich aanmelden via OGS, of stuur een mail naar kramer652@hotmail.com t.a.v. Mirjam Kramer.
Wij hopen op een grote opkomst en een mooie dag!!