Na de eerste verloren wedstrijd van vorige week zondag vertrokken 6 van 7 spelers van Heren 1 ditmaal naar de onbekende baan van Golfclub Flevoland in Lelystad. Vroeg op dus, maar iedereen was om 8 uur ter plaatste voor een bak koffie met appelgebak.

Het ons van vorig jaar bekende team van Heiloo was de tegenstander. Goede spelers met handicaps van 4 tot 8. Kortom, zij waren absoluut de favoriet vandaag.
Onze captain Remco had voor de foursomes een verrassende opstelling verzonnen. Erik speelde met Ate, Karel met Dirk en hijzelf met Maurice. En dat pakte prima uit. Erik en Ate versloegen hun tegenstanders met 1-0, Karel en Dirk droogden hun opponenten af met maar liefst 4-3. Helaas wisten Remco en Maurice niet te winnen, maar met 4-2 voor lunchen was toch een lekker gevoel.

meatball2-1200x775Helaas vielen de gehaktballen bij een aantal erg zwaar. Remco, Dirk en Karel verloren kansloos hun single, Maurice verloor met slechts 1-0 van hun eerste man, maar de toppers van deze wedstrijd waren Erik en Ate die beide heel knap wisten te winnen.
Dit betekende een 10-8 nederlaag tegen een team met een gemiddeld veel lagere handicap dan ons. Niet slecht dus, maar helaas 0 punten mee terug de dijk over.
Volgende week zijn wij gastheer, dus degene die het leuk vindt eens een wedstrijd te kijken, u ben uiteraard van harte welkom.

Namens de spelers van Heren 1, Karel Visser