width=
Ja, kijk nog maar eens goed, onze Jan wordt weer een jantje! Vreemd genoeg was het geen van de dames opgevallen, maar Cees Siekerman zag het gelijk. Jan is negen kilo afgevallen en dat is nog maar het begin. Het kost Jan wat lengte in zijn slagen maar dat weet hij prima te compenseren met zijn vrouwelijk spel. Geen lange halen en dure missers, maar gewoon alle ballen op de fairway, een chippie naar de vlag en een putje voor weer twee punten (dagwinnaar met 34 punten).
Dat de dames weinig oog hadden voor het gewichtsverlies van Jan kwam waarschijnlijk omdat ze te veel bezig waren met het klagen over het ontbreken van de longest drive voor de dames. Op zich hebben ze daar natuurlijk gelijk in, maar voor de nieuwe wedstrijdleider Fons is het nog even wennen en het zij hem vergeven. Fons was wel zo ad rem om ter plekke een speciale prijs voor een eagle aan Erik uit te reiken. Erik ontving een prachtige bos tulpen voor zijn unieke prestatie (niet alleen een eagle op 12, maar ook nog een birdie op 3). Jammer genoeg houdt hij niet van geel waardoor hij de bloemen maar cadeau deed aan het clubhuis.
De longest drive bij de heren ging niet naar Erik maar naar Jos en dat is hij ook wel aan zijn stand verplicht met zijn nieuwe driver. Gelukkig dat de bal van Trudi nog een meter achter die van hem bleef liggen, anders was de afgang wel compleet geweest. Even leek het er op dat Jos een doosje ballen kreeg voor zijn prestatie, maar jammer voor hem zat er maar één bal in het doosje. Richard ontving zo’n doosje voor de neary op hole 5. Verdere prijzen waren voor Fons (derde), John (tweede) en Trudi en Fons (birdies)

Voor de volledige uitslag zie OGS

Verder kreeg ik de vraag van de wedstrijdcommissie om jullie er op te wijzen dat zij graag lege ballendoosjes in ontvangst nemen. Ze komen doosje tekort om alle balletjes te verpakken en jullie kunnen ze op die manier uit de brand helpen.

Guus