Zoals vorige week al vermeld is het reserveren van een starttijd via OGS niet meer mogelijk, maar moet daarvoor gebruik worden gemaakt van Chronogolf. De golfbaan heeft zijn website vernieuwd en daarmee is hun link naar OGS verdwenen en vervangen voor die van Chronogolf zodat bezoekers van de site daar een starttijd kunnen reserveren.
Het blijkt nu dat een aantal leden altijd via de website van de golfbaan van Spierdijk naar OGS gingen om zich daar in te schrijven en die weg is nu afgesneden. Gelukkig zijn er nog genoeg andere opties.
De eerste optie is gebruik te maken van het menu van onze eigen website, je hebt daar de optie INSCHRIJVEN WEDSTRIJD om naar OGS over te stappen.

Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van de knop KALENDER in het menu. Klik je daarop dan krijg je per maand een overzicht van alle wedstrijden. Klik je op een van die wedstrijden (de blauwe tekst), dan krijg je verdere informatie over die wedstrijd en zie je ook een knop met INSCHRIJVEN WEDSTRIJD verschijnen. Ook via deze knop kun jij je inschrijven.

Uw webmaster