handoekZaterdag 19 juli, de warmste dag van dit jaar tot nu toe. Er stond om 13.00 uur een maandbeker gepland die door de verwachtte hitte werd verplaatst naar 9.30 uur. Iedereen werd geadviseerd om genoeg water mee te nemen en eventueel een paraplu voor wat extra schaduw. Met de horeca werd afgesproken dat ze nog extra vers gekoeld water door de baan zouden brengen, wat ook keurig werd gedaan (dank hiervoor).

Na 9 holes was er echter toch de eerste uitvaller (arme Co hij trok het niet meer). Met nog 3 holes te gaan viel de tweede uit (Ria Bresser werd met de handycar door Ria Duijn naar het clubhuis gebracht). Nadat Ria terug was konden wij onze ronde vervolgen. Met extreme warmte is het zaak het hoofd koel te houden, dit deed ik door constant een natte handdoek in mijn nek te leggen. Nu weet ik niet of dit de reden was dat ik zo goed scoorde (anders ga ik dit altijd doen), maar bij binnenkomst had ik 38 stableford punten. Genoeg voor de overwinning en de fel begeerde parkeerplaats, de beker en een half uur priveles.

Raar eigenlijk, win je willen ze je op les hebben (ongetwijfeld goed bedoeld). Na afloop hebben we lekker in de schaduw zitten borrelen en alle missers en goede slagen de revue laten passeren. Iedereen bedankt en tot de volgende keer.

Jos van der Werf