[us_single_image image=”6092″]
[us_single_image image=”6091″]
[us_single_image image=”6090″]

Onze jeugdleden mochten op moederdag hun mama meenemen naar de zondagochtendtraining voor een flinke golf-workout!
Acht moeders hadden zich aangemeld en de negende sloot op het laatste moment nog spontaan aan.
De moederdagontbijtjes werden in een razend tempo verbrand.
Tijdens de warming up met ‘Hakkers en Greenkeepers’ liepen de wangen al behoorlijk rood aan en daarna werd de groep in vieren verdeeld, nee… niet gevierendeeld, zo erg was het ook weer niet… al doet de naam van het spel u wellicht denken aan een scène uit een of andere golfhorrorfilm.
De jeugdcoaches hadden weer alles uit de kast gehaald om er een afwisselende en uitdagende training van te maken.
Er werd fanatiek ‘drie op een rij’ geputt, sierlijk gechipt in wasmanden en op de driving range werden de moeders behoorlijk uitgedaagd en afgemat met o.a. een race rond de afslagmatjes.
Enkele moeders gingen volledig op in de puttspelletjes en pleegden tactisch overleg met hun kroost om maar te kunnen winnen.
Na de vier onderdelen allemaal netjes te hebben afgerond, werden de moeders beloond met een goodiebag, gevuld met roze golfaccessoires en werd er op het terras van het clubhuis getrakteerd op koffie met gebak in het zonnetje. Voor de kinderen was er een heerlijk ijsje.

Dank aan alle jeugdcoaches voor het organiseren en aan Klaas-Willem voor het sponsoren! Het was een zeer geslaagde ochtend!
De moeders én de kinderen hebben erg genoten!
Nine