cees siekermanJe zou denken dat de prijsuitreiking een serieuze zaak is, maar op de donderdagmiddag wordt daar iets anders over gedacht. Wedstrijdleider Cees Siekerman had het bij het uitreiken van de birdies bijvoorbeeld over kleine meisjes met beugels; hij deed even voor hoe zo’n meisje de naam van sponsor Sam Sneek zouden uitspreken. Dat deed hij eigenlijk wel slim, iedereen probeerde daarna de naam van Sam uit te spreken alsof hij zelf een beugel droeg, wat wil een sponsor nog meer?
Cees was trouwens een beetje in een recalcitrante bui. Zo hekelde hij de algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag door te zeggen dat hij nu geen kaartje hoefde te kopen voor Bert Visscher. En hoewel Siem Laan hem eerder duidelijk had gemaakt dat hij niet meer zijn rode pullover moest aantrekken, verscheen hij vandaag toch weer in die outfit op de baan. Cees moet het zelf weten, maar Siem zegt dat natuurlijk niet voor niets.
Over de birdies hebben we het al gehad, die gingen vandaag naar Theun Dil en Ton Hertog. Verder was de neary op hole 5 voor Cees Duijn en werd de tweary op 1 niet geslagen (ondanks een monsterdeelname van 42 personen).
De eerste prijs was vandaag voor Jacq de Jong met 35 punten, de tweede voor nieuwkomer Marcel Oden en de derde voor Piet Schilder die duidelijk meer aan het trainingskamp van afgelopen weekend had gehad dan kompaan George Vlaar.

Opmerkelijk was dat er een bloemetje werd afgegeven aan de bar. Navraag leerde dat het boeket bedoeld was voor de dames die op donderdagavond in het clubhuis biljarten. Dat er dames zijn die golfen kan ik nog enigszins begrijpen, maar dat er dames zijn die biljarten! :-)