Ik ben 7 jaar lid van deze mooie club en al die jaren probeer ik tevergeefs die eigen parkeerplaats te bemachtigen. Vandaag liep een dijk van een ronde en met 40 stableford punten gaf ik mijzelf een goede kans op die fel begeerde parkeerplek. Nou, vergeet het maar, met die 40 punten werd ik slechts derde. Piet den Dulk (winnaar van de maand april) had ook 40 punten gescoord , maar dat was niet genoeg om zijn parkeerplek te behouden. Voor het behoud van zijn parkeerplaats had hij minstens 44 punten moeten scoren en dat is wel een heel zware opgave. Het zal denk ik niet veel lezers gelukt zijn om ooit 44 stableford punten in een wedstrijd te scoren, maar Marcel Kamps had daar vandaag geen moeite mee. Het leek een beetje doorgestoken kaart want wedstrijdleider Marion Vlaar had de kentekenplaat met daarop de naam “Marcel” al in haar handen bij de prijsuitreiking, maar navraag leerde Marcel Kamps niet de eerste Marcel is die de maandbeker wint. Na afloop van de prijsuitreiking werd George Vlaar door Marion direct aan het werk gezet om de kentekenplaat van Piet den Dulk te vervangen door die van Marcel en werd Piet aangemaand om zijn auto even te verplaatsen (hij mocht nog wel even zijn biertje leegdrinken).

De bijzondere verrichtingen waren vandaag voor Marian de Vries (neary op hole 2) en ondergetekende (tweary op hole 4). Eigenlijk was dat balletje voor de tweary niet echt verdiend. Ik stapte uiteindelijk met 5 slagen de hole af, terwijl medeflightgenoot Fake de Jonge dat al na drie slagen deed (een mooie birdie dus).
Op hole 2 konden we zien dat onze huiszwanen toch weer proberen voor wat nageslacht te zorgen. Het zou mooi zijn als de eieren deze keer wel uitkomen, al dat jonge grut op en rond de baan geeft je toch een heel prettig gevoel.

Guus