width=Op veler verzoek? Of moet Frank Braas (de trotse klassementsleider) het vuur nader aan de schenen worden gelegd. Nou dat niet direct! Maar het blijft een feit, dat de meer serieuze deelnemers (of fanatieke; zelf invullen) nu langer de tijd hebben om zich op de driving range dan wel putting green voor te bereiden op de wedstrijden in het kader van de zaterdagcompetitie. De starttijd van deze competitie (op elke vierde zaterdag van de maand) is namelijk gewijzigd in 12.00 uur. Anders gezegd: op dat moment start de eerste flight. Gevolg daarvan weer is dat het afhalen van de scorekaarten reeds kan gebeuren (tegen betaling, dat spreekt), vanaf 11.30 uur.

Ander belangwekkend nieuws: de inschrijving voor de Koninginnewedstrijd op vrijdag 30 april (18-holes strokeplay-vlaggenwedstrijd) is geopend. De sluitingsdatum is op zaterdag 24 april, maar let op: vol = vol. Met andere woorden: zorg dat je er tijdig bij bent. En al dan niet met een oranje hoed een rondje kan golfen. Hoe kan je Koninginnedag beter doorbrengen?. Wedstrijdleiding:André Tessel en George van der Velden