Vanmorgen zijn er 8 spelers de baan in gegaan voor de ¼ finale.
Maurice en Karel waarbij Maurice de wedstrijd in zijn voordeel wist te beslissen. Na een verloren bal en het spelen van een verkeerde bal op hole 1 en 2 kwam Karel dit niet meer te boven.
Verder gaf Jeroen goed tegengas tegen Erik die van een stand van 4 up zakte naar 2 down. Daarna weer terug kwam. Deze partij werd op hole 18 beslist doordat Erik zijn tweede slag naast de vlag sloeg en Jeroen net in de bunker. Een spannende partij dus.
Menno speelde tegen Jelle en Menno besliste de partij in zijn voordeel.
De laatsten die vanmorgen in de baan speelden en er ook als laatsten afgingen waren Sam en Dirk. Op hole 18 all square, dus werd de wedstrijd voortgezet op hole 19 en 20. Daarna viel het doek voor Dirk op hole 21. Nog enige verwarring over het aantal slagen, maar Sam was toch echt de winnaar. Wat een potje matchplay!

Vanmiddag zijn voor de ½ finale dus de baan ingegaan Menno en Sam, Erik en Maurice. Wie wordt de Matchplay Kampioen van 2015. Afslaan van wit. Dus weer een andere wedstrijd.
Morgen om 12.30 is de finale tussen de beste twee en de nummers drie en vier.

Kom kijken en ervaar met eigen ogen wie de beste speler is van onze club.